Képzések pénzintézeteknek

A pénzügyi szakma és speciálisan a Megbízó igényeihez testre szabott képzéseket kínálunk a bankok, pénzintézetek, vevői hitelezéssel foglalkozó vállalkozások dolgozóinak. Programunk fontos eleme, hogy az ügyfelek – elsősorban nagy- és kisvállalkozások – szempontjait is beemeljük a tananyagba. Meg­győződésünk szerint ez elengedhetetlen a hatékony napi munkavégzéshez, és a hosszútávú pénzügyi sikerekhez és ügyfélkapcsolatokhoz.

Mindehhez közgazdász és tréner végzettségünk mellett évtizedes banki, nagy- és kisvállalkozói tapasztalatunkból, valamint vállalkozásfejlesztési szervezetekkel való együttműködésünkből merítünk.

  • Általános bankszakmai képzés: Tapasztalataink szerint a pénzintézetek új munkatársai nagyon vegyes tanulmányi és szakmai háttérrel érkeznek. Képzésünk a potenciális hiányokat szünteti meg nagyon rövid idő alatt, hozzásegítve mindkét felet a sikeres és hatékony munkához, illetve működéshez.
  • Kockázatkezelési képzés: Másik erősségünk a kockázatelemzés- és kezelés. Személyes tapasztalatunk az is, hogy lényegesen csökkenthető a bedőlt hitelek száma, ha minden érintett munkatárs – az üzleti oldalon ülők is - rendelkezik a professzionális kockázatelemzők szemléletével és tudásának legalább egy részével. Ezért kínálunk a hitelezés területén dolgozó minden kolléga számára nagyon gyakorlat­orientált, a mindennapi munka hatékonyságát erősítő, a sikeres finanszírozások számát növelő praktikus ismereteket.

Munkatársaink mind tréneri, mind pénzügyi tudással és gyakorlattal rendelkeznek, amelyek nélkülözhetetlenek a szemléletformáló, gyakorlati, interaktív képzések összeállításához és megtartásához. 

A fentieken túl bármely klasszikus vállalati tréning – például vezetői, együttműködési, kommunikációs, prezentációs – összeállítását és tartását vállaljuk speciális bankszakmai fókusszal.

Általános bankszakmai képzés

Kezdési időpont: 
2013. február
A képzés időtartama: 
3 nap
Részvételi díj: 
60 ezer forint / fő

Az Általános bankszakmai képzésünk nyílt képzés, bárkit szívesen látunk. A képzési időpontokat megfelelő számú (legalább 15 fő) jelentkező esetén a jelentkezők igényei alapján egyeztetjük.

Jelentkezés

Kockázatkezelési képzés

Kezdési időpont: 
2013. február
A képzés időtartama: 
3 nap
Részvételi díj: 
60 ezer forint / fő

A Kockázatkezlési tréning banktitkokat tartalmazhat, ezért csak akkor inítjuk el, ha egyazon pénzintézettől legalább 10 fő jelentkezik rá.

Kapcsolat

Mandora Tanácsadó Kft.
cím: 1204 Budapest, Előd u. 84
e-mail: info@mandora.hu
mobil: +3620/7751618

Blog eredeti helye: szamvarazs.blogspot.hu