Képzések vállalkozásoknak

Trénereink 100%-ban beszélik mind a potenciális finanszírozók, mind a kisvállalkozások nyelvét, mivel maguk is kisvállalkozók, illetve nagyon sok kisvállalkozóval működnek együtt. Tisztában vannak vele, hogy hogyan kell úgy működtetni egy vállalkozás pénzügyi rendszerét, hogy a veszélyek előre láthatóak és kezelhetők legyenek, illetve, hogy a rendszer a hitelintézeteknek is megfeleljen.
Kis- és középvállalati ügyfeleink számára két képzéssel állunk rendelkezésre.

  • A pénzügyi ismeretek alapképzés kézzelfogható eszközöket ad a kisvállalkozók kezébe kockázataik jelentős csökkentéséhez és hatékonyabb kezeléséhez, a sikerfaktoraik beazonosításához, működési biztonságuk javításához. Ezáltal, a vállalkozások vonzóvá tehetők a hitelezők és a befektetők szemében, miközben a tulajdonosok számára is a korábbinál magasabb és biztosabb hozamokkal kecsegtetnek. A problémák hamarabb észrevehetővé, sőt, akár megelőzhetővé, a lehetőségek időben kiaknázhatóvá válnak.
  • Üzleti tervezés képzésünkön az üzleti tervezés szempontjait ismerhetik meg a jelentkezők, különös hangsúlyt fektetve a pénzügyi tervezésre. A képzés során minden résztvevő eléészítheti saját üzleti tervét, amihez trénereinktől maximális támogatást kap.

Mindkét képzésünk két napos, részvételi díjuk 40 ezer forint / fő. A képzések nyílt képzések, megfelelő számú (legalább 15 fő) jelentkező esetén, a jelentkezőkkel egyeztetett időpontokban indulnak.

Kapcsolat

Mandora Tanácsadó Kft.
cím: 1204 Budapest, Előd u. 84
e-mail: info@mandora.hu
mobil: +3620/7751618

Blog eredeti helye: szamvarazs.blogspot.hu